Laadukkaat kiinteistöhuoltopalvelut Loimaalla

Kiinteistöhoito Nurmikko tarjoaa kattavat kiinteistöhuoltopalvelut kiinteistösi parhaaksi Loimaalla. Olemme luotettava ja kokenut toimija, pitkät ja antoisat asiakassuhteet kertovat toimintamme laadukkuudesta. 


Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, niin sovitaan kiinteistösi hoidosta!

Kiinteistöhuoltopalvelut

Kauttamme saat kiinteistöhuoltopalveluiden koko kirjon. Hoidamme kaikki perinteiset talonmiehen työt, ulkoalueiden hoidon sekä ympärivuotisen kiinteistöhuollon. Meiltä löytyy lisäksi osaamista rakennusautomaatiosta ja pystymme hallitsemaan sekä huoltamaan siihen liittyviä järjestelmiä. 


Tilaamalla kiinteistöhuollon kauttamme voit olla varma siitä, että kiinteistösi on hyvissä käsissä!

Konsultointipalvelu

Kiinteistöhuolto

 

30 vuoden kokemuksella tarjoamme kiinteistöhuollon konsultointia kattavasti niin ulkoalueiden hoidosta kuin teknisestä huollostakin sisältäen lämmityksen, ilmanvaihdon ja rakennusautomaation toimivuuden kohteessa. Annamme myös kohteen kehittämiseen vinkkejä. Tarvitsetko apua kiinteistöhuollon kilpailutuksessa tai oletko jo kilpailuttanut, mutta homma ei toimi niin kuin olit ajatellut? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Turvallisuus

 

Meille on kertynyt paljon kokemusta myös kiinteistöjen turvallisuudesta. Olipa kyse pelastussuunnitelmasta, alkusammutuskalustuksesta ja sen sijoittelusta tai määrästä, automaattisesta paloilmoittimesta tai turvallisuuskävelyn järjestämisestä, ota yhteyttä! Katsotaan teidän kiinteistön tilanne ja tarpeet kuntoon kaikki samalla kertaa. Meidän kauttamme onnistuvat myös sammutusharjoitukset.

AV-laitteiden asennukset

Olemme AV-laitteiden asennusten erikoisosaajia ja pystymmekin asentamaan kaikenlaiset laitteet sekä järjestelmät kohteeseesi. Olemme asentaneet yli 300 erilaista videotykkiä uramme aikana. Asennamme myös esim. äänentoistolaitteet, info-televisiot sekä erilaiset älytaulut. Asennukset ovat meille jokapäiväisiä töitä, jotka toteutamme taidolla ja tehokkaasti.

Turvallisuuskävelyt

Mikä turvallisuuskävely?

Turvallisuuskävely on turvallisuuden ammattilaisen järjestämä kierros, jossa tutustutaan työntekijöiden kanssa työpaikan ja sen lähiympäristön turvallisuuteen sekä työsuojeluun käytännössä. Tarkoituksena on ottaa työntekijät aktiivisesti mukaan turvallisuuden arviointiin ja turvallisuushavaintojen tekemiseen omalla työpaikallaan sekä sitouttaa heidät mukaan turvallisuuden kehittämistyöhön. Näin saadaan luotua turvallinen työympäristö, jossa jokainen työntekijä on yhdessä vastuussa turvallisuuden toteutumisesta ja tietää, kuinka toimia turvallisuuden ollessa uhattuna. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi ensiavun perusteiden sekä paloturvallisuuden tuntemusta.

Turvallisuuskävelyn tavoitteena on se, että koko henkilöstö omaksuu vahinkoja ehkäisevät toimintatavat päivittäisissä työtehtävissään. On tärkeää työskennellä turvallisuuden hyväksi jo ennen kuin onnettomuudet siihen opettavat.

Henkilöstöstämme löytyy turvallisuusvalvojan sekä turvallisuuspäällikön koulutuksen omaava henkilö. Järjestämme yksilöityjä, toiminnallisia turvallisuuskävelyjä asiakkaidemme kiinteistöissä.

Kysy lisää turvallisuuskävelystä

Olemme toteuttaneet turvallisuuskävelyjä Loimaan kiinteistöissä jo vuosien ajan ja tiedämme, kuinka kävely rakennetaan erilaisissa kohteissa niin, että siitä on suurin hyöty kohteen käyttäjille. Kävelyt järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja räätälöidään ottaen huomioon kunkin alan ja kiinteistön erityispiirteet sekä -tarpeet.

Turvallisuuskävelyn järjestäminen yrityksesi tiloissa on panostus työntekijöidesi sekä kiinteistösi turvallisuuteen! Turvallisuuden pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta se ei synny tyhjästä.

Turvallisuuspalvelu-ikoni

MUUT TURVALLISUUSPALVELUT

Olemme apunasi myös muissa kiinteistösi turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Tarjoamme esimerkiksi asiantuntija-apua palo- ja pelastussuunnitelmien valmisteluun tai laadimme ne kokonaisuudessaan – toiveidesi mukaisesti. Vastailemme mielellämme myös muihin kiinteistösi turvallisuutta koskeviin kysymyksiin ja ratkomme siihen liittyviä ongelmia, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä!

NOSTOPALVELU

Suoritamme myös Loimaan alueella kappaletavaran purkuja tilauksesta. Yrityksellä on käytössä kaksi pyöräkonetta JCB 416 HT sekä JCB 409 B. Molemmat koneet on varustetttu trukkipiikein sekä jatkopiikeillä.

Tutustu toimintaamme

Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi kouluja, päiväkoteja, supermarketteja, sairaaloita sekä muita suuria liikekiinteistöjä. Kiinteistöhoito Nurmikko toteuttaa kiinteistöhuollolliset tehtävät kohteessa kuin kohteessa vahvalla ammattitaidolla ja laaja-alaisella osaamisella.

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.